Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

Recente blogberichten

Ontwikkeladvies voor 45 plussers

Ontwikkeladvies voor 45-plusser! Iedere werkende van 45 jaar of ouder kon in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur bij Corecase. Wij blijven het ontwikkeladvies aanbieden, niet meer gratis, maar tegen gereduceerd tarief. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo'n advies.

Lees meer >

Leren: hét belangrijkste concurrentiewapen.

Lester C. Thurow was professor management en economie. Hij bepleitte dat het belangrijkste concurrentiewapen van de 21e eeuw de opleiding van werknemers is. Lees onze tips.

Lees meer >

Loopt het niet goed op je werk?

Loopt het niet goed op je werk? Zit je midden in een reorganisatie, conflict of moeilijke werksituatie? Dreigt er ontslag? Kijk dan uit dat je niet in een zinkgat verdwijnt.

Lees meer >

Twee manieren om met ontslag om te gaan

In hoofdlijnen zijn er 2 manieren hoe je met een ontslagsituatie om kunt gaan. Dat heeft te maken met hetgeen er in je fysieke en mentale voorraadschuur is aangelegd. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenslag, fouten en mislukking. Dat is niet de kwestie. Het is niet de vraag of we met mislukkingen of fouten te maken krijgen. De vraag is hoe ga je er mee om?

Lees meer >

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?