Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

Recente blogberichten

Ontwikkeladvies - NL Leert Door

In het kader van het Corona Noodsteunpakket NOW 2 van de overheid kunnen werkenden en werkzoekenden vanaf begin augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij Corecase. Het pakket biedt (niet) werkenden, waaronder flexwerkers, zzp'ers en zelfstandig ondernemers, de mogelijkheid een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op hun arbeidsmarktpositie. Zij kunnen een ontwikkeladvies aanvragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs en daarnaast is er de mogelijkheid een online scholingsactiviteit te volgen.

Lees meer >

Leren: hét belangrijkste concurrentiewapen.

Lester C. Thurow was professor management en economie. Hij bepleitte dat het belangrijkste concurrentiewapen van de 21e eeuw de opleiding van werknemers is. Lees onze tips.

Lees meer >

Loopt het niet goed op je werk?

Loopt het niet goed op je werk? Zit je midden in een reorganisatie, conflict of moeilijke werksituatie? Dreigt er ontslag? Kijk dan uit dat je niet in een zinkgat verdwijnt.

Lees meer >

Twee manieren om met ontslag om te gaan

In hoofdlijnen zijn er 2 manieren hoe je met een ontslagsituatie om kunt gaan. Dat heeft te maken met hetgeen er in je fysieke en mentale voorraadschuur is aangelegd. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenslag, fouten en mislukking. Dat is niet de kwestie. Het is niet de vraag of we met mislukkingen of fouten te maken krijgen. De vraag is hoe ga je er mee om?

Lees meer >

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?