Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

Recente blogberichten

Gratis Ontwikkeladvies voor 45 plussers

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur bij Corecase. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen.

Lees meer >

Leren: hét belangrijkste concurrentiewapen.

Lester C. Thurow (ovl. 2016) was in zijn leven professor management en economie. Hij was ervan overtuigd: het belangrijkste concurrentiewapen van de 21e eeuw is opleiding en deskundigheid van de werknemers. Toch blijkt dat er in organisaties te weinig op een structurele manier met opleiding en deskundigheid omgegaan wordt. Lees onze tips.

Lees meer >

Loopt het niet goed op je werk?

Loopt het niet goed op je werk? Ben je te druk? Of zit je midden in de hectiek van een reorganisatie? Of midden in een conflict? Dreigend ontslag? Heb je moeite overzicht te houden? Als je het gevoel hebt dat de uren en dagen tussen je vingers doorglippen, en dat je de zaken van vandaag gisteren al had moeten regelen, kijk dan uit dat je niet in een zinkgat verdwijnt.

Lees meer >

Twee manieren om met ontslag om te gaan

In hoofdlijnen zijn er 2 manieren hoe je met een ontslagsituatie om kunt gaan. Dat heeft te maken met hetgeen er in je fysieke en mentale voorraadschuur is aangelegd. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenslag, fouten en mislukking. Dat is niet de kwestie. Het is niet de vraag of we met mislukkingen of fouten te maken krijgen. De vraag is hoe ga je er mee om?

Lees meer >

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?