Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

SLIM subsidieregeling leren en ontwikkelen

SLIM-subsidie voor het mkb. De manier waarop we werken verandert. Ook in het mkb. Voor een werkgever is het daarom heel belangrijk dat de werknemers en het bedrijf zich blijven ontwikkelen, en daarmee de wendbaarheid en kansen voor organisatie en personeel vergroten en toekomstbestendig maken. De overheid helpt hierbij met een subsidieregeling speciaal voor het mkb: de SLIM-regeling.

Lees meer >

Ontwikkeladvies voor 45-plusser

Ontwikkeladvies voor 45-plusser! Iedere werkende van 45 jaar of ouder kon in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur bij Corecase. Wij blijven het ontwikkeladvies aanbieden, niet meer gratis, maar tegen gereduceerd tarief. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo'n advies.

Lees meer >

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?