Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

Organisatieontwikkeling

Waardoor verandert uw organisatie? Wat zijn de aanleidingen? Belangrijker is de vraag: hoe verandert uw organisatie? Samen met u gaan we aan de slag om de juiste analyse te maken van wat er gaande is om vervolgens te kijken wat een verandering in de weg staat of wat juist de drijfveren zijn om tot verandering te kunnen komen. Dat alles met de bedoeling om uw organisatie leuker te maken, zodat u goed werk kunt blijven leveren.

Waardoor verandert de organisatie?

Ontwikkelingen in de interne en externe omgeving van organisaties leiden steeds weer tot verandering. Organisaties leven in een wereld van Constant Changing. Als we er geen oog voor hebben dan blijven we bij veranderen steken in het veranderen van structuren of gedrag, zonder aandacht te hebben voor het persoonlijke van de individuele professional. En juist de professionals creëren de verandering.

Wat zijn de uitgangspunten voor een organisatieadvies?

Wij gaan er vanuit dat elke organisatie een lerende organisatie is.  De manier waarop dat gebeurt, is voor iedere organisatie anders. We gaan er ook vanuit dat de aanpak die bij een bepaalde organisatie goed werkt, niet  de aanpak hoeft te zijn die bij een andere organisatie ook goed werkt. Elk vraagstuk is anders. En vraagstukken verschillen per organisatie. Kortom spreken we van verandering en over de lerende organisatie dan spreken we over maatwerk. 

Van maatwerk naar goed werk tot meesterwerk!

Iedere organisatie kent zijn specifieke eigen veranderuitdagingen. Veranderen gaat gepaard met leren en ontwikkelen. In onze trajecten passen we interventies toe die niet uitsluitend de nadruk leggen op leren en ontwikkelen, maar die leiden tot goed werk. Dat wil zeggen: werk wat excellent, ethisch verantwoord en energiek is. 1
Ons doel is om uw organisatie in verandering te helpen om tot goed werk te komen en de juiste balans te vinden tussen veranderen en leren.

Goed werk is onmisbaar, maar goed werk kent ook zijn begrenzingen.  Balans tussen werk en rust is een ethisch uitgangspunt dat wij in al onze adviezen hanteren als startpunt.
Dat is een zinvol startpunt en leid van maatwerk via goed werk naar meesterwerk.  

Organisatie Toronto Officebuilding

Perspectieven op de lerende organisatie

Wilt u advies, begeleiding of coaching? Stuur een Email of bel voor een afspraak. We gaan graag met u een conversatie aan. 

Neem contact met ons op.
 

          AANBEVOLEN TESTEN 

POPULAIRE TRAININGEN  

  • Timemanagement 3.0
  • Keuzes maken  
  • Coachingstraject op maat

 

 

 

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?