Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

Ontwikkelingsscan

Een Ontwikkelngsscan is een analyse van de manier waarop jij door jezelf en door mensen in je omgeving wordt waargenomen. Tijdens de scan geef je aan wat jouw sterke en onderscheidende eigenschappen en vaardigheden zijn.

In combinatie met enkele andere waarnemingsvragen ontstaat er een beeld van jezelf. Vervolgens vraag je mensen in je omgeving om ook de vragen over jou te beantwoorden. Je vraagt zowel mensen in je privéleven als de mensen waarmee je in je werk te maken hebt om de vragen te beantwoorden.

Nederlands en Engels - Meertalige feedback

Corecase biedt deze test in het Nederlands en Engels aan. De feedbackvrager kan uit zijn netwerk voor beide talen mensen uitnodigen. De feedbackgever kan switchen tussen een de Nederlandse of Engelse vragenlijst. De rapportage kan ook in beide talen bekeken worden.

Hoeveel mensen moet ik voor een goede feedback uitnodigen?

Om een betrouwbaar beeld te krijgen probeer je minimaal 12 reacties te verzamelen. Het is interessant om te weten tot welke groep de respondenten behoren om vast te stellen of je in verschillende omgevingen anders wordt waargenomen. Respondenten geven zelf aan tot welke groep ze behoren, het wordt niet zichtbaar welke respondent welke antwoorden gegeven heeft.

Wat zijn de uitkomsten uit de survey?

Het analyseren van de uitkomsten van de survey is maatwerk. Iedereen is immers anders. Daarnaast zijn ook je functie en de branche waarin je werkzaam bent van invloed op hoe jij onderscheidend en van toegevoegde waarde kunt zijn. De analyse is gericht op het vaststellen van jouw sterke en onderscheidende eigenschappen en vaardigheden. Daarnaast zullen ook je zwakke eigenschappen en de daarmee samenhangende uitdagingen naar boven komen.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in deze test neem dan contact met ons op via het contactformulier, zodat wij aan de hand van uw behoefe en vragen een  gericht advies kunnen geven.

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?