Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

Corecase Carrièresleutel 2.0

De Corecase Carrièresleutel is gebaseerd op de theorie van Dr. John Holland. Zijn gedachtegoed ligt aan de basis van vele beroepskeuzetests die wereldwijd worden gebruikt. Holland heeft een theorie ontworpen waarin hij zes verschillende persoonlijkheidskenmerken onderscheidt: het zogenaamde RIASEC of RIASOC-model. Realistisch, intellectueel, artistiek, sociaal, ondernemend en conventioneel. Een van de centrale basisbegrippen van Holland is dat mensen studie-, sociale- en werkomgevingen selecteren waarin ze hun voorkeuren het beste kunnen realiseren. Hieraan kunnen vervolgens beroepsvelden en voorbeeldberoepen gekoppeld worden.

Interactieve mogelijkheden

De Corecase Carrièresleutel is inzetbaar voor individuen maar biedt u ook de mogelijkheid voor een 360 feedback. U kunt de mensen zelf uitnodigen waarvan u feedback wenst. De eindrapportage geeft u dan het unieke resultaat van wat u zelf heeft ingevuld in combinatie met wat andere mensen als feedback hebben aangegeven.

Assesements en testen

Contact

Bent u geïnteresseerd in deze test neem dan contact met ons op via het contactformulier, zodat wij aan de hand van uw behoefe en vragen een  gericht advies kunnen geven.

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?