Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

5 Corecase Corecompetences


Bij onze begeleiding en coachingstrajecten maken we gebruik van vijf leidende principes: motivatie, tijdbeheer, wijsheid en kennis, geestelijke kracht en herstel. Dit noemen we de 5 Corecase Corecompetences.  Deze 5 Corecompetences vormen het fundament onder al onze begeleidingstrajecten bij organisatieadvies, teamontwikkeling en de persoonlijke ontwikkeling van de professional.
 

Motivatie

Motivatie speelt een belangrijke rol  in de ontwikkeling van mens en organisatie. Motivatie zien wij als de motor achter alle werkprocessen. Motivatie is niet los te koppelen van de context waarin mensen hun werk doen. 

Tijdbeheer

 

Motivatie kent een bepaalde samenhang met prestatie, er is een samenhang tussen motivatie en de emoties van de mens en er is samenhang tussen motivatie en creativiteit. Om gemotiveerd je werk te kunnen doen is inzicht nodig in je motivatie of centrale drijfveren. Die zijn voor ieder mens uniek en zijn bepalend voor de professionele identiteit van iemand. Organisaties die aandacht besteden aan het ontdekken van centrale drijfveren van medewerkers zijn succesvoller

Meer over 

  • Motivatie
  • Tijdbeheer
  • Wijsheid en kennis
  • Geestelijke kracht
  • Herstel
 

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?