Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

Gratis ontwikkeladvies 45+

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseu bij Corecase. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo’n advies. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft daarom de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers.

Voorheen konden alleen specifieke beroepen zoals ambulancemedewerkers, schoonmakers en leerkrachten gebruikmaken van de subsidie. Minister Koolmees: “De mensen die dat hebben gedaan, waren positief. Maar ik denk dat er nog veel meer mensen er profijt van kunnen hebben. Daarom heb ik besloten dat alle 45-plussers in aanmerking komen.”

(Bron: Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid 31 december 2018)

Wat is het verschil tussen een Ontwikkeladvies en een loopbaanadvies?

Antwoord: Een Ontwikkeladviestraject is preventief en dient bewustzijn te creëren, zodat de ouder wordende werkende zich meer bewust wordt van het toekomstperspectief van het huidige werk en meer regie kan gaan nemen over de toekomst van de eigen loopbaan. Een loopbaantraject wordt ingezet om actief vervolgstappen te gaan zetten in de loopbaan. Een loopbaantraject kan een vervolg zijn op een Ontwikkeladviestraject, maar maakt er geen deel van uit. Vervolgtrajecten dienen op andere wijze gefinancierd te worden, bijvoorbeeld uit bestaande voorzieningen vanuit O&O- fondsen of CAO-afspraken.

Vraag nu een Ontwikkeladvies aan bij Corecase

Wie een ontwikkeladvies bij Corecase aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met een coach. Samen met u kijken we dan naar uw huidige werk, naar wat u kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst banen voor u te vinden zijn. Onze coach kan u ook helpen om de nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is voor u gratis. 

Het is belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk en over hun persoonlijke ontwikkeling. Maar in de praktijk komen mensen daar niet altijd aan toe. Zeker niet als ze goed op hun plek zitten en een druk leven leiden. Minister Koolmees heeft daar een oplossing voor: “Iedereen komt aan het begin van het jaar met goede voornemens. Ik denk dat het de moeite waard is om dit jaar met een loopbaanadviseur aan je eigen toekomst te werken.”

Wat kan Corecase voor u betekenen?

Corecase heeft afgelopen jaren veel mensen geholpen bij het vinden van ander werk. Veelal heeft de zoektocht te maken met het ontdekken van datgene waarvoor u bent gemotiveerd. Doorwerken tot uw 67e is de huidige norm. Het is fijn als u er goed bewust van bent, welk werk er bij u past.
Wij brengen samen met u, uw Motivatie, uw Sterke Punten en uw ontwikkelpunten in beeld.

U bent zelf verantwoordelijk voor de regie over uw loopbaan. En wilt uw switchen en bent u bereid om een opleiding of training te volgen ook dan kunnen wij u adviseren.

Hoe maakt u gebruik van het ontwikkeladvies?

Het enige wat u hoeft te doen, is het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op om een afspraak te maken.

 

U hebt de regie over uw eigen loopbaan

Redenen om gebruik te maken van he ontwikkeladvies 45+

  • Gratis! voor ieder werkende van 45 jaar of ouder.
  • Professionele begeleiding
  • Alle beroepsgroepen

Wilt u advies, begeleiding of coaching? Stuur een Email of bel voor een afspraak. We gaan graag met u een conversatie aan. 

Neem contact met ons op.
 

          AANBEVOLEN TESTEN 

 

POPULAIRE TRAININGEN  

  • Timemanagement 3.0
  • Keuzes maken  
  • Training Ontwikkeladvies aan leidinggevenden

 

 

 

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?