Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

Ontwikkeladvies 45+

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kon in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur bij Corecase. Er is veel gebruik gemaakt van het ontwikkeladvies 45+. De overheid heeft echter besloten om de subsidieregeling niet voort te zetten. Toch denkt Iedereen  wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij een loopbaanadvies. 

Wij blijven het ontwikkeladvies aanbieden, niet meer gratis, maar tegen gereduceerd tarief.

Wat is het verschil tussen een Ontwikkeladvies en een loopbaanadvies?

Antwoord: Een Ontwikkeladviestraject is preventief en dient bewustzijn te creëren, zodat de ouder wordende werkende zich meer bewust wordt van het toekomstperspectief van het huidige werk en meer regie kan gaan nemen over de toekomst van de eigen loopbaan. Een loopbaantraject wordt ingezet om actief vervolgstappen te gaan zetten in de loopbaan. Een loopbaantraject kan een vervolg zijn op een Ontwikkeladviestraject, maar maakt er geen deel van uit. Vervolgtrajecten kunnen gefinancierd te worden, bijvoorbeeld uit bestaande voorzieningen vanuit O&O- fondsen of CAO-afspraken.

Vraag nu een Ontwikkeladvies aan bij Corecase

Wie een ontwikkeladvies bij Corecase aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met een coach. Samen met u kijken we dan naar uw huidige werk, naar wat u kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst banen voor u te vinden zijn. Onze coach kan u ook helpen om de nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is niet mee gratis, maar omdst wij merken dat de behoefte nog aanweizg is onder 45plussers, bieden wij tegen gerudcuurd tarief het Adviestraject aan. Het is belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk en over hun persoonlijke ontwikkeling. Maar in de praktijk komen mensen daar niet altijd aan toe. Zeker niet als ze goed op hun plek zitten en een druk leven leiden. 

Wat kan Corecase voor u betekenen?

Corecase heeft afgelopen jaren veel mensen geholpen bij het vinden van ander werk. Veelal heeft de zoektocht te maken met het ontdekken van datgene waarvoor u bent gemotiveerd. Doorwerken tot uw 67e is de huidige norm. Het is fijn als u er goed bewust van bent, welk werk er bij u past.
Wij brengen samen met u, uw Motivatie, uw Sterke Punten en uw ontwikkelpunten in beeld.

U bent zelf verantwoordelijk voor de regie over uw loopbaan. En wilt u switchen en bent u bereid om een opleiding of training te volgen ook dan kunnen wij u adviseren.

Hoe maakt u gebruik van het ontwikkeladvies?

Het enige wat u hoeft te doen, is het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op om een afspraak te maken.

 

U hebt de regie over uw eigen loopbaan

Redenen om gebruik te maken van het ontwikkeladvies 45+

 • Professionele begeleiding
 • Alle beroepsgroepen

 

ANDERE SUBSIDIE MOGELIJKHEDEN

 • SLIM regeling -  subsidie voor MKB 
  (ingang maart 2020)
 • STAP-budget
  (ingang januari 2022) 

Wilt u advies, begeleiding of coaching? Stuur een Email of bel voor een afspraak. We gaan graag met u een conversatie aan. 

Neem contact met ons op.
 

          AANBEVOLEN TESTEN 

 

POPULAIRE TRAININGEN  

 • Timemanagement 3.0
 • Keuzes maken  
 • Training Ontwikkeladvies aan leidinggevenden

 

 

 

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?