Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

EFFECTIEF WERK ZOEKEN?
HAAL MEER ENERGIE UIT SOLLICITEREN

WERK ZOEKEN, HOE DOE JE DAT IN DEZE TIJD?

Weet je wat je wilt? Weet je wat je zoekt en ook wat je de arbeidsmarkt te bieden hebt? Klaar voor de arbeidsmarkt, hoe bereik je dat? En hoe zoek je vervolgens naar werk?

HAAL MEER ENERGIE UIT SOLLICITEREN

Voor veel mensen is solliciteren hard werken. Het kost veel tijd, naast je al drukke leven, en je moet alle motivatie uit jezelf halen. Je stelt je kwetsbaar op en je krijgt te maken met afwijzingen. Al met al kan het een energie slurpende bezigheid zijn. En dat is behalve vervelend ook onhandig. Want wanneer je het proces van solliciteren vervelend vindt, stop je die negatieve energie in het resultaat: je nieuwe baan. Hoe zorg je er nu voor dat niet alleen je toekomstige baan, maar ook de weg ernaar toe je meer energie oplevert dan het je kost? Graag delen we de volgende 7 tips met je!

SAMEN MEER ENERGIE UIT SOLLICITEREN

De ervaring leert dat, als je alleen je op zoek gaat naar (nieuw) werk dit veel energie kost. Dit gaat vaak gaat samen met ongewenste effectitiviteit. Zoek samen met ons naar de meest effectieve manier om te solliciteren. Met deze tips kom je uiteraard al een heel eind. We hebben nog veel meer tips en adviezen voor je.

Stuur een Email, vul het contactformulier in, bel voor een afspraak of kom langs.

Neem contact op 

 

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?