Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

VERKOOPTRAINING

Extraverte mensen hoeven niet per se de beste verkopers te zijn. Je bereikt het meest als verkoper door je in een ander in te leven. Uit recent onderzoek blijkt dat dit bij BtB verkopers en bij retail verkopers keer op keer een struikelblok is. Ondernemers vinden dat ze te vaak achter de Accountmanagers en de gedane beloftes aan moeten bellen. In de retail blijven de klanten uit winkels weg omdat ze de verkoper opdringerig of irritant vinden. Indien u deze problematiek herkent en u of uw teamleden willen de sales en verkoopvaardigheden versterken, kies dan voor een van de verkooptrainingen van Corecase.

Corecase biedt een totaal concept aan van workshops, trainingen, cursussen, en coachingstrajecten. Op sales gebied bieden wij trainingen aan voor de vaardigheden van internetverkoop in het “New Inspiration” programma. Maar ook verkooptrainingen in de “Classic stijl” verzorgen wij.

informatie aanvragen 

CLASSIC STIJL

 

 NEW INSPIRATION

  • Leadgenaration via internet
  • Accountplannen 2.0
  • Inbound marketing
  • internetverkoper (PPML)

 

 

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?