Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen
Direct informatie aanvragen?

Genieten van je werk?

De arbeidsmarkt in Nederland verandert snel. De nadruk ligt tegenwoordig meer op werk dan op de zekerheid van een vaste baan. 

Het zal er in de toekomst nog meer om gaan wie je bent en waar je voor staat. Niet alleen geld blijkt belangrijk maar ook het feit dat je voldoening kunt hebben in je werk. Wat zijn jouw centrale drijfveren, je bewegredenen, je intrinsieke motivatie? Afhankelijk van jouw specifieke situatie kunnen wij je helpen met advies. Persoonlijk met verbinding en aandacht voor jouw vragen.

Een volgende stap in je loopbaan?

Je denkt er weleens aan om van baan te veranderen, maar weet eigenlijk niet goed wat bij je past. 
Wij kunnen je helpen met een van de volgende trajecten

Outplacement

Heb je te maken met een (gedwongen) ontslagsituatie? Wij kunnen je begeleiden van werk naar werk. Middels tranistiebegeleiding of een outplacementtraject. Kleinschalig en persoonlijk met aandacht en verbinding. Wij kunnen verschillende mogelijkheden bieden van een kort traject tot een zeer uitgebreid traject met begeleiding tot aan de volgende baan. Meer informatie over outplacement?

Informatie aanvragen Outplacement

Testen en Assesements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en asssessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?