Pagina wordt geladen ...
zoeken
Contact opnemen

Gratis ontwikkeladvies 45+

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur bij Corecase. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo’n advies. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft daarom de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers.

Voorheen konden alleen specifieke beroepen zoals ambulancemedewerkers, schoonmakers en leerkrachten gebruikmaken van de subsidie. Minister Koolmees: “De mensen die dat hebben gedaan, waren positief. Maar ik denk dat er nog veel meer mensen er profijt van kunnen hebben. Daarom heb ik besloten dat alle 45-plussers in aanmerking komen.”

(Bron: Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid 31 december 2018)


Lees meer...            Neem contact met ons op.

 

U hebt de regie over uw eigen loopbaan

 

Vraag nu een Ontwikkeladvies aan bij Corecase

Wie een ontwikkeladvies bij Corecase aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met een coach. Samen met u kijken we dan naar uw huidige werk, naar wat u kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst banen voor u te vinden zijn. Onze coach kan u ook helpen om de nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is voor u gratis. 
 

 

 

 

 

Leren is de kern. Hulp nodig bij uw HRD vraagstukken?   Neem contact op

Testen en Assessements

Corecase heeft ruime ervaring met testen en assessments die specifiek gericht zijn op


We maken gebruik van meer dan dertig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

Bekijk al onze testen

Wachtwoord vergeten?