• Bel ons voor advies 06 81 029 299
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google plus

outplacement en transitiebegeleiding

OMGAAN MET ONTSLAG

Ervaart u ”kortsluiting” tussen uw identiteit en uw werkomgeving? Of bent u in een situatie gekomen van (dreigend) ontslag en kost het verwerken van verlies u moeite? Hoe verder? Welke kant nu op? We helpen u om te ontdekken wat u talenten en competenties zijn. Dat doen we in een outplacementtraject dat verder gaat dan normale loopbaanbegeleiding. Identiteitsgebonden, professioneel en met persoonlijke aandacht. We gaan samen met u op zoek naar de kern van de zaak zodat er uitzicht ontstaat in uw nieuwe situatie.

Corecase verzorgt trainingen, cursus en coaching op het terrein van Outplacement, transitie en loopbaanbegeleiding. Bij Outplacement verzorgen wij binnen de kaders van het beschikbare transitiebudget verschillende trajecten. U kunt kiezen uit een kort lopend traject met een beperkt aantal sessies, een begeleiding van maximaal 6 maanden of een onbeperkt traject tot aan de volgende baan.

 


Corecase heeft trajecten voor mensen uit het zakenleven en een apart Outplacement en re-integratie traject voor mensen afkomstig uit het onderwijs. Wij voeren onze outplacementtrajecten kleinschalig uit. Dat wil zeggen op individuele basis en met veel persoonlijke aandacht en met de focus op perspectief. 

 


 

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten aanwezig.

 

 
Heeft u een login account? Dan kunt u hier inloggen.


 

corecase

Toon Slurinkhof 51
8264 DG Kampen

06 81 029 299

cees@corecase.nl

every case has a face