• Bel ons voor advies 06 81 029 299
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google plus

STUDIE-INTRESSE TEST

De kern van ons verhaal: Word wie je bent! Wat heb je eraan om een studie te volgen en na verloop van tijd er achter te komen dat het niet bij je past?Wil je op zoek naar de juiste studie, maar gun je jezelf daar eigenlijk de tijd niet voor? Dan kunnen wij je met onze online Studieintresetest helpen Met de Studie-interesse test helpen we jou snel inzicht te krijgen in welke studies bij je interesses passen. De test simuleert het uitgebreide onderzoek dat jezelf zou moeten doen.

Direct snel kiezen?

In 60 minuten weet je:

  1. In welke beroeps/studiesectoren  je interesses liggen.
  2. Vervolgens ga je alle studies in die gebieden inhoudelijk onderzoeken en
  3. Je stelt vast welke studies echt aantrekkelijk voor je zijn.
  4. De test bevat van elke studie een aantal vragen over onderwerpen die je als student in de eerste twee jaar van een studie gaat bestuderen. Deze worden in willekeurige volgorde gepresenteerd.
  5. Je geeft dan aan of je zo'n onderwerp interessant vindt of niet. De test past zich aan jou antwoorden aan. Oninteressante onderwerpen worden weggefilterd waardoor er geen irritatie optreedt. 
  6.  

Op basis van het complete beeld in het rapport wat je van Corecase krijgt kan je vervolgens je gevonden top-5 studies in de praktijk verder onderzoeken. Zo kun je een definitieve keuze maken. 


Vraag informatie op of meld je aan voor studiekeuze met de online studiekeuze-intressetest 

Uw gegevens   

 

 

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten aanwezig.

 

 
Heeft u een login account? Dan kunt u hier inloggen.


 

corecase

Toon Slurinkhof 51
8264 DG Kampen

06 81 029 299

cees@corecase.nl

every case has a face