• Bel ons voor advies 06 81 029 299
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google plus

Genieten van je werk?
Een volgende stap in je loopbaan?

De arbeidsmarkt in Nederland verandert snel. Op 1 januari 2015 is het eerste deel van de nieuwe Wet werk en zekerheid (WWZ) in werking getreden. De nadruk komt daardoor meer op werk te liggen dan op de zekerheid van een vaste baan. Long Life employement is verleden tijd. De nadruk komt ook meer te liggen op het aantrekken van het juiste (top) talent. De arbeidsmarkt zal in rap tempo vergrijzen en mensen die nu nog een paar jaar door hebben gewerkt zullen straks toch van de arbeidsmarkt afgaan. Wie gaat hun werk over nemen? 

Werving en selectie, doorstroom en uitstroom bij organisaties, het zoeken naar nieuw talent, flexibilteit en diversiteit, identiteit en integriteit, nieuwe banen die ontstaan en oude banen die verdwijnen, het zijn de uitdagende thema's waar de arbeidsmarkt de komende decenia mee te maken krijgt.

Het zal er in de toekomst nog meer om gaan wie je bent en waar je voor staat. Niet alleen geld blijkt belangrijk maar ook het feit dat je voldoening kunt hebben in je werk. Wat zijn jouw centrale drijfveren, je bewegredenen, je intrinsieke motivatie? Corecase kan werkgevers en werknemers helpen bij genoemde thema's. Afhankelijk van jouw specifieke situatie. Persoonlijk met verbinding en aandacht voor jouw vragen.Nieuwe uitdaging

Je denkt er weleens aan om van baan te veranderen, maar weet eigenlijk niet goed wat bij je past. 
Wij kunnen je helpen met een van de volgende trajectenOutplacement

Heb je te maken met een (gedwongen) ontslagsituatie? Wij kunnen je begeleiden van werk naar werk. Middels tranistiebegeleiding of een outplacementtraject. Kleinschalig en persoonlijk met aandacht en verbinding. Wij kunnen verschillende mogelijkheden bieden van een kort traject tot een zeer uitgebreid traject met begeleiding tot aan de volgende baan. Meer informatie over outplacement?


Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten aanwezig.

 

 
Heeft u een login account? Dan kunt u hier inloggen.


 

corecase

Toon Slurinkhof 51
8264 DG Kampen

06 81 029 299

cees@corecase.nl

every case has a face