• Bel ons voor advies 06 81 029 299
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google plus

 

Corecase heeft ruime ervaring met talenttesten en assesements die specifiek gericht zijn op talent-, team- en organisatieontwikkeling. We maken gebruik van meer dan twintig testen. De testen zijn gebaseerd op wetenschappelijk principes die wereldwijd worden toegepast.

 

 

              

 


 

Loopbaan en Carriere

Corecase Carrièresleutel

Personal Branding Survey

SIMA Motivatieanalyse


Gedrag en persoonlijkheid

De Big 5 - Gedrag en persoonlijkheidstest

DISCase

MoodGYM


Talent en Vaardigheden

Corecase FMCG Accountmanagerscan

Corecase BtB Accountmanagerscan

SIMA Motivatieanalyse

 


 

Corecase Carrièresleutel 2.0

De Corecase Carrièresleutel is gebaseerd op de theorie van Dr. John Holland. Zijn gedachtegoed ligt aan de basis van vele beroepskeuzetests die wereldwijd worden gebruikt.

Holland heeft een theorie ontworpen waarin hij zes verschillende persoonlijkheidskenmerken onderscheidt: het zogenaamde RIASEC of RIASOC-model. Realistisch, intellectueel, artistiek, sociaal, ondernemend en conventioneel.

Een van de centrale basisbegrippen van Holland is dat mensen studie-, sociale- en werkomgevingen selecteren waarin ze hun voorkeuren het beste kunnen realiseren. Hieraan kunnen vervolgens beroepsvelden en voorbeeldberoepen gekoppeld worden.

Interactieve mogelijkheden

De Corecase Carrièresleutel is inzetbaar voor individuen maar biedt u ook de mogelijkheid voor een 360 feedback. U kunt de mensen zelf uitnodigen waarvan u feedback wenst. De eindrapportage geeft u dan het unieke resultaat van wat u zelf heeft ingevuld in combinatie met wat andere mensen als feedback hebben aangegeven.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in deze test neem dan contact met ons op via het contactformulier, zodat wij aan de hand van uw behoefe en vragen een  gericht advies kunnen geven.

 


 

Corecase  Big Five - Gedrag en persoonlijkheidstest

De naam van deze persoonlijkheidstest slaat op de vijf karaktertrekken die het onderscheidt. De Big Five theorie is onder psychologen algemeen geaccepteerd als het belangrijkste persoonlijkheidsmodel in zijn soort.

The Big Five is een theoretisch neutraal model, gebaseerd op het voorkomen van persoonsbeschrijvende termen in de natuurlijke taal. In dit model worden individuele verschillen gegroepeerd in vijf onafhankelijke factoren, te weten extraversie, altruïsme (vriendelijkheid), openheid (voor nieuwe dingen), consciëntieusheid (ordelijkheid) en neuroticisme (emotionele instabiliteit).

De laatste twee eigenschappen worden als meest bepalend gezien voor het functioneren in een werksituatie. Het Big Five model wordt ook gebruikt om leiderschapsmodellen te plaatsen.

Interactieve mogelijkheden

Deze Corecase test is inzetbaar voor individuen maar biedt ook de mogelijkheid voor een 360 feedback. U kunt de mensen zelf uitnodigen waarvan u feedback wenst.

 

Contact                                            

Bent u geïnteresseerd in deze test neem dan contact met ons op via het contactformulier, zodat wij aan de hand van uw behoefe en vragen een  gericht advies kunnen geven.

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten aanwezig.

 

 
Heeft u een login account? Dan kunt u hier inloggen.


 

corecase

Toon Slurinkhof 51
8264 DG Kampen

06 81 029 299

cees@corecase.nl

every case has a face