• Bel ons voor advies 06 81 029 299
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google plus

SIMA motivatieanalyse

Genieten van uw werk, uw boterham verdienen met iets wat u leuk vindt, met iets waarvoor u in de wieg gelegd bent… Te mooi om waar te zijn? Een voorrecht voor de enkeling? 'Nee', zegt Arthur Miller. Hij heeft een methode ontwikkeld om mensen te laten ontdekken waardoor zij gemotiveerd worden: de SIMA®-methode. Corecase begeleidt mensen bij het in kaart brengen van een eigen SIMA® Motivatieprofiel van voorkeursgedrag door middel van een persoonlijk motivatie onderzoek.

 Informatie aanvragen⇒                                           


 

wat is SIMA®?


geen test

SIMA © staat voor ‘Systeem voor Individuele Motivatie Analyse’. In tegenstelling tot veel instrumenten voor coaching is de SIMA © analyse geen test. De informatie in het SIMA © motivatiepatroon komt tot stand door een grondige analyse van activiteiten die iemand zelf in zijn leven heeft ondernomen, waarvoor geldt dat ze succesvol en met plezier zijn gedaan. De basisgedachte achter de SIMA © methodiek is dat gedrag uit het verleden de beste voorspeller is van toekomstig gedrag.

duurzaam motivatie patroon

Het motivatiepatroon geeft inzicht in individueel talent en motivatie. Het verklaart hoe het komt dat mensen in hun functie al dan niet succesvol zijn en plezier hebben. Het is, in tegenstelling tot veel psychologische tests, geen momentopname maar een constant en duurzaam patroon van de elementen die nodig zijn voor het succesvol invullen van een functie. Juist de combinatie van deze elementen maakt het motivatiepatroon uniek. Met de inzichten is het mogelijk om huidige of toekomstige functies te onderzoeken en de ingrediënten te bepalen die nodig zijn om gemotiveerd te werken en goed te presteren.

Wat voor inzichten krijg ik als ik een persoonlijk motivatiepatroon laat maken? Lees hier meer ⇒ 

 Meer weten over het SIMA © motivatiepatroon

Uw gegevens   

 


Sima netwerk
 

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten aanwezig.

 

 
Heeft u een login account? Dan kunt u hier inloggen.


 

corecase

Toon Slurinkhof 51
8264 DG Kampen

06 81 029 299

cees@corecase.nl

every case has a face