• Bel ons voor advies 06 81 029 299
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google plus

 

Over ordening, aanvaarding en analyse

 

Ordening en productiviteit

In de globaliserende en haastige wereld van onze netwerksamenleving is er grote behoefte aan ordening. Met name in de verwerking van alles wat via "in stuff" ons bereikt. Alle gadgets en boeken over time- management beloven ons dat we grip krijgen op het jachtige leven. In de vragen die door onze klanten gesteld worden bij het aangaan van coachings en begeleidingstrajecten blijkt echter dat er veelal sprake is van onbalans in die uiterlijke orde. 

 

Aanvaarding

Daarnaast ervaren klanten en hun medewerkers ook  in toenemende mate onbalans in aanvaarding van de menselijke waarde. De som van de prestatie en goedkeuring van anderen bepalen volgens Corecase niet uitsluitend de eigenwaarde van een individuele medewerker.

 

Analyse

Zelfanalyse (door middel van een eigenschapsanalyse test) of cultuuranalyse van een bedrijf of afdeling geven  ondernemers, managers en individuele medewerkers, inzicht in de kracht van de organisatie, maar ook in de valkuilen en ontwikkelingspunten. Wat is er nodig voor de Salesmanager en zijn Salesteam? Welke vaardigheden moeten versterkt worden? Op welke manier kunt u inspelen op het steeds veranderende internet? Hoe managen we de inbound marketing? Past de rol van een medewerker met zijn talenten nog bij de omgeving die hij heeft in de wereld waarin de klant met zijn klinkende keuzes snel verandert? Daarbij is de waardering van de mens achter het gezicht van het hoogste belang. Daar zit de echte waarde, de real Human Resources. Ook als het gaat om de zogenoemde soft skills. Juist uit zelfanalyse blijkt dat de uiterlijk orde een direct gevolg is van de innerlijke orde. De innerlijke orde van de medewerker, maar ook de innerlijk orde van uw organisatie of afdeling. Every case has a face! 

 

» Contact

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten aanwezig.

 

 
Heeft u een login account? Dan kunt u hier inloggen.


 

corecase

Toon Slurinkhof 51
8264 DG Kampen

06 81 029 299

cees@corecase.nl

every case has a face